Rinaldo och Holiday <3

Idag åkte jag först upp och borstade Rinaldo, i en timme ungefär. ♥ Därefter gav jag honom lite mat och sedan fick han stå inne en stund .. :)

Sen hjälpte jag Maria med insläppet lite snabbt innan hon körde mig till Åkarp där Holiday numera står.. Hon var jättesnäll och mysig när jag borstade. :love: Eftersom hon har sår i mungiporna så tog jag hackamore på henne idag för att se hur hon var på det, så när jag sadlat osv så red jag bort mot Vissmålen, igenom skogen. Gjorde många halter i början och hon var hur lydig som helst, lyssnade för minsta lilla vink. Sedan tänkte jag trava, och jag blev helt förvånad när hon faktiskt travade som en normal häst! Samtidigt väldigt glad och stolt över henne. :D Travade några sträckor men mest skritt blev det ändå.

När jag var på Vissmålen red jag lite i ridhuset. Skrittade och travade, mycket övergångar blev det. Hon var jätteduktig, lite uppspelt imellanåt bara. Stundtals sökte hon sig lite neråt, lite framsteg iallafall! Provade även lite galopp och jag skrattade verkligen konstant i varje språng - vilken jävla galopp hon har (värre än Mickies)!! Det känns knappast att hon galopperar, helt markbunden är hon! Men hon var duktig, och pigg! Dock tog hon inte högergaloppen alls så jag fick ta vänstergalopp i båda varven.. Men hon lär sig nog med tiden! :)

Jag red väl en halvtimme i ridhuset, sedan återvände vi hem i snövädret.. Hon frustade hela vägen hem i princip, nöjd liten häst! Tog lite galopp och hon skötte sig helt kanon, sedan travade jag av och då var hon faktiskt fin. Himla roligt var det att rida. Klappade henne hur mycket som helst hela vägen tillbaka sedan, är väldigt stolt över henne faktiskt. :love:

Känns bra att veta att mycket av alla konstigheter som hon höll på med berodde på bettet, så hon ska nog kollas upp i munnen så småningom. Antingen så är det något som spökar i hennes mun eller så trivs hon helt enkelt inte med bett, vi får väl se.. :)


Sötis innan jag hoppade upp<3

Hjälpte tillsist Maria med kvällen i stallet. När vi var klara körde hon mig till Sara - så nu sitter jag här helt enkelt, haha! Fanny och Emmie är här också, myysigt! Sara fyller år imorgon btw, så glöm inte gratta damen! ;)

Vill även tacka dig Maria för att jag får rida och även för allt annat som du gör för mig, det är verkligen guldvärt ♥

/MAJA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0