You made me compliment myself when it was way too hard to take.

Långritten idag gick suveränt! Blev dock inte så mycket intervaller.. Det blev två galopper på hela rundan (och det var inte långa sträckor alls). Resten skrittade vi bara på långa tyglar. :) Men det var nyttigt det också, det blev en riktigt lång runda och det tog väl en timma om inte lite längre. Avslutade sedan med trav på lilla ridbanan och hon var riktigtriktigt duktig (red på bett). Mjuk och fin, och gick t.o.m att ställa i båda varven idag. Har sagt det en gång tidigare, men det blev verkligen skillnad på henne efter att Maria ridit. Kände av det ännu mer idag.

När vi sedan var klara med allting så gick vi och hämtade bääästa Rinaldo som så glatt kom fram till oss i hagen! Vi ställde honom i vattenspiltan, redo för att tvättas. Men då ser vi att hans hudinfektion spridit sig, och att han hade massor ovanför svansen.. Så då fick jag skrubba det med Hibiscrub, och sedan vänta ett tag på att Maria skulle kunna komma och kolla på det. Så jag hann varken rida eller tvätta honom, tråkigt..

Eftersom det blir lite svårt att tvätta "såren" varje dag borta i Åkarp så fick Holiday och Rinaldo byta plats igen. Blir nog ganska bra, vill verkligen komma igång med Rinaldo nu. Ska självklart inte lägga Holly på hyllan, men möjligtvis att hon får ta det lite lugnare bara. Hon är otroligt värd det!! ♥


Bild från idag, sötnosen <3

/MAJA


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0