Påhittig rubrik

Red en stund i ridhuset, Olivia var med och fotade/filmade.

Han tog bra stöd, var jättefin och framåt! Red mest runt som vanligt, inget speciellt. Gjorde volter och växlade lite tempo. Galopperade en hel del, det verkar han gilla haha! Han lixom frustar i tackt och blir lägre i formen.

Olivia fick rida ett par varv med, såg kalasbra ut :D

Hoppade upp och red lite löst med, token ville ju bara hoppa över det lilla hindret som stod framme. 

Mickan var i ridhuset med Stella & Adodas samtidigt.
Adodas har ju varit halt men de har inte riktigt vetat anledningen.. han haltar bara i vänster varv med ryttare, inte annars. Mickan tänkte att det kanske berodde på att Stella var obalanserad eller om sadeln låg fel. Hon bad mig hoppa upp en snabbis bara för att kolla, började trava barbacka i högervarv. Han trippade på utan större bus, inget haltande här! Vi gick över i vänster och red både stora och små volter, kunde inte känna eller Mickan se att han haltade här heller. Så vi la på sadeln och testade med den, då var han lite ojämn i vänster när man precis svängde inåt. Det sitter antagligen högre upp, de har bara kollat han i benen. Eller så beror det på sadeln.
Annars var Adodas väldigt mysig att rida, en riktig liten mini Totilas! Förstår inte hur en så liten ponny kan ha så mycket steg!

Pappa vågade inte köra hem Daphne idag, pga vädret :(
Men när han väl är hemma sen, ska han få stå ett par dagar. Tycker han förtjänar det!

/Vendela

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0