Snabb uppdatering

Skriver lite slarvigt bara, haha! :D Är huur trött som helst och vill sova typ nu..!

Red ut tillsammans med Sara och Tess idag, ända bort till Riddersberg. Vi red lite på galopp/travbanan och jäävlar vad det gick undan och vad kul det var! Dock var det hagel, ösregn och massvis av blåst men det var underbart ändå, vi skrattade verkligen konstant! När vi galopperade sista halvan så bröt åskan ut också så vi blev livrädda i princip och skyndade oss hem!! Vi hade lite tankar på att rida till Riddersberg och avvakta en stund men vi beslutade oss ändå för att rida hem direkt. Vi var ju ganska långt hemifrån så lite oroliga var vi, men vi klarade oss! Iskalla och helt dygnsura var vi men vi gillade läget bara, haha. 

När vi var över vägen så körde en ful jävla lastbil förbi och TUTADE, så Golden stack ju i 190km/h över diket och bara försvann typ. Rinaldo ville självklart med och gjorde vääärsta luftsprånget, dock lyckades jag hålla in honom. Baron däremot skrittade så ostört där bak med öronen spetsade, söt ponny?! Annars har det väl gått bra, förutom att Sara fick smaka lite på marken..? ;) Hahhaha! :love:

Vi red exakt två timmar, tror verkligen att våra ponnyer uppskattade det riktigt mycket trots vädret. Ibland är det gött att rida i lite skitväder faktiskt, bara släppa dom och åka med i princip.


Baron och Rinaldo, sååå söta!

Tess sover hos mig inatt, nu är hon och duschar dock om någon ville veta.. Vi har pluggat lite och jag har även visat henne ett halvt avsnitt av livet blir bättre, som ni förmodligen redan vet att jag älskar.. Hon fick se avsnittet med Anton Hysén, så jävla grym och otrolig kille! Värt att se! ♥


Så fin<3

GODNATT!
/MAJA

Kommentarer
Postat av: Tess Candemyr

En oglömbar uteritt verkligen! Så söta var allihopa!!

2012-03-29 @ 21:18:35
URL: http://tesscandemyr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0