So hard to let go.

Bloggar från våran jävla saslaptop, skulle väl chansa på att den är från stenåldern eller något. Så jävla seg!! Har startat om den fem gånger men nu börjar den lyssna ganska bra iallafall, söt dator!

Har varit allmänt nere idag, pallade inte med skolan så jag stack med Sara runt elvatiden, sedan upp till stallet. Vi red ut en stund, sedan lite arbete i ridhuset. Gjorde ett par byten och han fixade dom flesta riktigt bra! :) Övade på lite flyttningar i trav också, red på en åttvolt och såntdär. Helt okej var han, väldigt fin bärighet i formen faktiskt. Han börjar bli så fin nu! :love: Tillsist avslutade vi med lite klättring i torpethagen, nyttigt. Lång avskrittning blev det också! Har börjat att ge honom både havre, betfor och massa kraft efter varje ridpass, och jag märker redan skillnaden!! Mycket mer energi i hela honom och det är till stor fördel när man rider, riktigt kul!

Vi har även suttit på kullen i flera timmar, bakat och varit på Charlies med Maria och Christoffer. Kändes ganska tufft att åka med Christoffer som nyss tagit körkort i hans bil med hela högtalaren i knät typ, eller hur var det nu..?

Ska nog kolla igenom lite bloggar om datorn går med på det, och sedan sova.

/MAJA

Kommentarer
Postat av: Sara<3

"musiken" i bilen var ju inte hög häller det man hörde av den i allafall efter som att det mesta man hörde var en massa dunkade bas xD

2012-03-08 @ 10:56:36
URL: http://ssarasjoberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0